تعمیرات انواع لیزر موهای زائد
شرکت تکنو طب سلامت علاوه بر فروش و پشتیبانی محصولات لیزر و زیبایی، در حوزه ی تعمیرات تخصصی دستگاه لیزر دایود، تعمیر دستگاه لیزر الکساندرایت، تعمیر دستگاه لیزر آی پی ال،تعمیر دستگاه لیزر اندیاگ و تعمیر انواع لیزهای زیبایی فعالیت دارد.
دستگاه های لیزر موهای زائد از قبیل الکساندرایت ، دایود، آی پی ال،اندیاگ و.. هرکدام ویژگی و مزیت خاص خود رادارند که ما در مقاله زیر به صورت کوتاه به کارآیی، خرابی و تعمیرات آن ها پرداخته ایم.امیدواریم از مطالب زیربا کارایی دستگاه لیزر و همچنین خرابی های احتمالی پیش آمده برای دستگاه های لیزر آشنا شده باشید.
-لیزر دایود یکی از پر کاربرد ترین و موثر ترین لیزر مورد استفاده برای رفع موهای زائد است.یکی از اصلی ترین تفاوت های لیزر دایود با لیزر الکساندرایت در طول موج آنها است که لیزر دایود نفوذ بیشتری به پوست دارد و با حرارت بیشتری ریشه مو را تحت تاثیر قرار می دهد.بر همین اساس لیزر دایود بر روی موهای تیره بسیار موثر است . البته برای گرفتن نتیجه مناسب از لیزر دایود ، تنظیم درجه مناسب دستگاه بسیار مهم است.
دستگاه لیزر الکساندرایت یکی از بهترین و سریع ترین دستگاه های لیزر موهای زائد است که در از بین بردن موهای زائد قدرت بسیار بالائی دارد.طول موجی که در این دستگاه وجود دارد به طور مستقیم در ریشه و فولیکول مو نفوذ پیدا میکند و می تواند آن را به طور کامل از بین ببرد. لیزر الکساندرایت بیشترمناسب افرادی است که پوست های روشن دارند و به همین دلیل به خوبی می تواند موهای زائد افراد را از بین ببرد. اما افرادی که پوست تیره دارند در استفاده کردن از لیزر الکساندرایت باید دقت داشته باشند که از سیستم خنک کننده آنها برایشان استفاده شود تا بتواند ریشه مو آنها را از بین ببرد.
دستگاه آی پی ال در واقع لیزر نمی باشد بلکه فلش لامپ های زنون هستند که نور چند طول موجی ایجاد می کنند و قادر هستند که تاثیرات متنوعی بر روی پوست داشته باشند. اما در کلینیک ها به عنوان دستگاهی در جهت از بین بردن موهای زائد بکار برده می شود. دلیلش هم این است که کار کردن با دستگاه آی پی ال هم راحت می باشد و هم قیمت مناسب تری نسبت به دیگر دستگاه های رفع موهای بدن دارد.
عیب های دستگاه های لیزر
از آن جایی که دستگاه های لیزر شامل بخش های نرم افزاری و سخت افزاری هستند، مشکلات زیر ممکن است در دستگاه به وجود بیاید:
*عدم روشن شدن صفحه نمایش دستگاه
*بروز خطاهای نرم افزاری در دستگاه در زمان استفاده از دستگاه
*روشن نشدن دستگاه
*نشتی آب
*خرابی سیستم خنک کننده دستگاه لیزر
*پایین نیامدن دمای دستگاه
*سوختن لامپ
*خرابی لیزر های دستگاه
یکی از مهم ترین علل به وجود آمدن این مشکلات در دستگاه های لیز نوسانات برق و یاعدم استفاده صحیح از دستگاه می باشد. لذا جهت راه اندازی دستگاه حتما از دستگاه نبولایزر استفاده شود و اپراتور دستگاه جهت کار با دستگاه لیزر دوره های کار با دستگاه لیزر راسپری کرده باشد. به صورت کلی بعضی از فرآیند های تعمیر این دستگاه ها شامل موارد مختلف زیر می شود:
- *تعمیر لیزر بار یا لیزر سورس: لیزر سورس قطعه حساس و حیاتی لیزر موهای زائد دایوداست که جزو اصلی ترین قطعات دستگاه لیزر دایود به حساب می آید .لیزر بارهای دایودها در دو نوع ماکروچنل و میکروچنل هستند که ماکروچنل ها یک تیکه بوده و در صورت خرابی به سختی تعمیر می شوند اما لیز بار میکرو چنل بصورت چند کاناله می باشند که امکان دارد در لیزر بار میکروچنل یکی یا تعدادی از این کانال ها خراب شوند.از مهم ترین علل خرابی و سوختن لیزر بار یا همان لیزر سورس های دستگاه لیزر دایود می توان به موارد زیر اشاره کرد که اگر یک سری از مسائل را در مورد لیزر مو توجه نکنیم می تواند آنرا دچار ایراد کرده و خرابی به بار آورد.1- وارد شدن گرد و غبار به داخل هندپیس و نهایتا رسیدن به لیزر سورس 2- نگه داشتن ماشه و کلید هندپیس دایود بورت پشت سر هم3- بالا رفتن دمای دستگاه لیزر دایود4- استفاده از آب نا مناسب در کولینگ دستگاه
- 5- تعویض نکردن فیلتر دستگاه
*تعمیر هندپیس دستگاه لیزر: اپراتور دستگاه لیزر موی بدن می بایست با استفاده از آغشته نمودن هندپیس با ژل اولتراسونیک موهای بدن زیباجو را لیزر کند.در بعضی مواقع در اثر کار مداوم یا ضربه کوچکی که به هندپیس وارد می شود در قاب هندپیس شکافی ایجاد شده و در موقع کار با دستگاه کمی ژل به داخل هندپیس نفوذ کرده و باعث حرابی هندپیس لیزر موهای بدن می شود.در چنین مواقعی فردی که با دستگاه لیزر کار می کند می بایست حواسش جمع بوده و در چنین زمانهایی بلافاصله دستگاه لیزر را خاموش نموده و در کمال آرامش قاب را باز کرده و این ژل ها را از داخل قاب بیرون کشیده و پاکسازی نماید. بی توجهی به این مورد سبب خرابی و به وجود آمدن عیب در هندپیس لیزر می شود.
- *تعمیر یاتعویض لامپ دستگاه لیزر: لامپ تمامی دستگاه های لیز بدن بعد از نهایت هر ۵۰۰ هزار شات می بایست تعویض شود. در غیر این صورت به برد دستگاه امکان آسیب وجود داردو هزینه تعمیرات دستگاه لیزر را دوچندان می کند.
- *تعمیرات مربوط به منبع تغذیه دستگاه لیزر
- *تعمیر یا تعویض برد دستگاه لیزر
- * خدمات مربوط به مشکلات ایجاد شده در سیستم های خنک کننده دستگاه لیزر
- *عیب یابی دستگاه لیزر بر اساس خطا هایی که در سیستم نرم افزاری دستگاه دیده می شود
- *تعمیر مشکلات ایجاد شده در صفحه نمایش دستگاه لیزر
در صورتیکه با خواندن این مقاله در رابطه با تعمیرات تخصصی دستگاه لیزر موهای زائد، با ابهامات و سوالاتی روبرو هستید، با مادر ارتباط باشد.