تعمیرات انواع الکتروشوک
دستگاه الکتروشوک قلب که به آن دستگاه دفیبریلاتور نیز می گویند، یکی از پرکاربردترین تجهیزات پزشکی تشخیصی و درمانی در مشهدوسایر شهرها می باشد که با ابعاد مختلف به صورت ثابت و پرتابل طراحی می شوند و در بخش های مختلف بیمارستان ها ی مشهداز جمله اورژانس، اتاق عمل، مراقبت های ویژه مانند SICU ،MICU ،CCU و درمانگاه ها، کلینیک ها، مراکز فوریت های پزشکی و امدادی، بیمارستان های صحرایی، آمبولانس ها، محیط های عمومی مانند مدرسه ها، دانشگاه ها، استخر ها، فرودگاه ها، مراکز خرید و غیره توسط پزشکان متخصص قلب و عروق، مراقبت های ویژه، فوریت های پزشکی و جراحان قلب و عروق و قفسه سینه، پرستاران و سایر افراد کادر درمان که تحت آموزش قرار گرفته اند و همچنین اشخاص عادی بدون نیاز به آموزش، در شرایط به کارگیری دفیبریلاتور خارجی اتوماتیک AED و دفیبریلاتور قلب و عروق کاشتنی ICD در داخل بدن مورد استفاده قرار می گیرند.
انواع دستگاه الکتروشوک (دفیبریلاتور) :
Advanced life support – واحد پشتیبانی پیشرفته زندگی (ALS) :
دستگاهی است که توسط ارائه دهندگان خدمات بهداشتی در بیمارستان ها و آمبولانس ها ی مشهد و سایر شهرستان ها استفاده می شود. واحدهای ALS همچنین اطلاعات حیاتی را برای کمک به ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی در تصمیم گیری و ارائه درمان فراهم می کنند.
Automatic external defibrillator – دفیبریلاتور خارجی اتوماتیک (AED) :
دستگاهی کاربر پسند است که افراد ساده و تکنسین های پزشکی فوریت (EMT) می توانند از آن استفاده کنند. AED در مکان های عمومی مانند مدارس ، مراکز خرید و فرودگاه ها نیز موجود است. AED کاربران را به استفاده از الکترودها راهنمایی می کند و سپس ریتم قلب بیمار را به طور خودکار تجزیه و تحلیل می کند. AED به کاربران می گوید در صورت نیاز شوک ایجاد کنند ، یا شوک را به طور خودکار ایجاد می کند.
Implantable cardioverter defibrillator – دفیبریلاتور قلب و عروق قابل کاشت (ICD) :
این دستگاه در قفسه سینه یا شکم کاشته می شود و توسط سیم و الکترود به قلب متصل می شود و در صورت لزوم به طور خودکار شوک ایجاد می کند. اگر در معرض بیماری آریتمی بطنی تهدید کننده زندگی باشید ، ممکن است پزشک ICD را برای شما توصیه کند.
Wearable defibrillator – دفیبریلاتور پوشیدنی :
این دستگاه در خارج از بدن قرار می گیرد و اگر در کوتاه مدت خطر آریتمی تهدید کننده زندگی دارید یا کاندیدای دستگاه کاشتنی نیستید ، ممکن است پزشکان این دستگاه را به شما توصیه کند
مواردی که الکتروشوک نیاز به تعمیر دارد:
- -مشکل در باطری و عدم ذخیره مناسب انرژی الکتریکی
- -سوختن خازن ها و قطعات الکترونیکی روی برد دستگاه
- -مشکل در سیستم شارژ و دشارژ دستگاه
- -قطعی سیم ها و اتصالات داخلی دستگاه
- -بروز مشکل در نمایشگر دستگاه
- -فرسوده شدن ولوم ها و دکمه های دستگاه
- -فرسوده شدن و جرم گرفتگی الکترودها
شرکت تکنو طب سلامت خدمات تعمیر الکتروشوک های بیمارستانی را با تضمین قطعات در سریع ترین زمان ممکن به شما عزیزان ارائه می دهد.